valse muis in rattenkooi bal
valse muis in rattenkooi bal
valse muis in rattenkooi bal
valse muis in rattenkooi bal

valse muis in rattenkooi bal

(0 Reviews)
  • €15.90

  • €17.80

valse muis in rattenkooi bal

your cat'spetaballtoeley!

false mouse in rat cage ball is het beste om het sterke instinctuele gedrag van uw kat aan te moedigen, zoals klauwen, stelen, klimmen, enz. het is gemakkelijk om de aandacht van de kat aan te trekken, die bevordereninteractie tussen u en uw huisdier.muis in cage design, het beste speeltje om de gevoeligheid van de kat uit te oefenen en uw cat act nimble te houden.

🔹fine vakmanschap met hoogwaardige stoelhoes
🔹metal cage dat niet is gebroken🔹made van veilige, duurzame en niet-toxische materialen
🔹comes in verschillende kleuren
🔹warden-weerstand voor de sterke instinctuele van de kat - kenmerken: materiaal: metaal, muisoppervlak en kogeldiameter:ca.6,2 cm/2.44 inch en pakket inclusief:
1 x kooibal

Welkom bij onze ModeHuisdier online winkel. We zullen u kwaliteitsgoederen en -diensten leveren.

Levering

Bij ModeHuisdier hoeft u zich geen zorgen te maken, wij bieden de beste bezorgservice.

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen, ja, alle bestellingen zijn gratis verzending.

Verwerkingstijd bestelling: Meestal is de verwerkingstijd voor de meeste bestellingen 1 tot 2 werkdagen. De verwerkingstijd omvat meestal de selectie van producten uit de bestelling, kwaliteitscontrole en productverpakking, enz.

Levertijd van bestelling: Vanaf de datum van verzending duurt het voor de meeste bestellingen 5-10 werkdagen.

De verzendmethoden voor de meeste bestellingen zijn: DHL, UPS, FedEx, EMS, post, etc. Meestal zullen we de beste transportmethode kiezen op basis van uw werkelijke situatie.

Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie. De inhoud van de e-mail bevat bestelgegevens, volginformatie voor bestellingen en de naam van de vervoerder en het online volgadres. U kunt uw bestelling volgen op basis van de inhoud van de e-mail of het ledencentrum.

Let op: De totale levertijd van de bestelling = verwerkingstijd + levertijd = 6-12 werkdagen. (Het begint vanaf het moment dat we de betaling voor uw bestelling hebben ontvangen.)

Retourneren en ruilen

We bieden gratis retour- en omruilservices.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, vindt u uw bestelling niet leuk. U kunt het recht op retourneren en ruilen uitoefenen.Wij bieden 30 dagen gratis retourneren en ruilen voor alle bestellingen.

Hoe kan ik goederen retourneren en ruilen?

Er zijn twee manieren:

1. U kunt retour- en ruildiensten aanvragen op de pagina "Mijn account" - "Mijn bestellingen" via het ledengedeelte.

2. U kunt contact opnemen met onze after-sales service, onze after-sales service begeleidt u naar de juiste en gemakkelijke retour- en omruilservice.

Met betrekking tot terugbetalingen: we zullen uw terugbetaling verwerken na ontvangst van uw retourzending en alle terugbetalingen zullen zo snel mogelijk worden verwerkt. Nadat we de terugbetaling hebben verzonden, ontvang je deze binnen 1-2 werkdagen. De terugbetalingsmethode is de oorspronkelijke betalingsmethode van uw bestelling.