Retourneren en restitutie


Uw tevredenheid is ons niet-aflatende streven, maar als u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent, hoeft u er alleen voor te kiezen om het product binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren of te ruilen. Ons beleid duurt 30 dagen.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.
Retourneer uw aankoop niet naar het logistieke transportbedrijf.
Neem dan contact met ons op en we zullen er alles aan doen om u te helpen.

Beschadigde en ontbrekende zendingen

We worden vervoerd door luchtvervoersbedrijven naar bijna 150 verschillende landen / regio's,
1. Neem voor beschadigde artikelen contact met ons op via telefoon of e-mail en geef de bon en fotobewijs van het beschadigde artikel. We sturen het vervangende artikel onmiddellijk op en in sommige gevallen wordt het beschadigde artikel niet geretourneerd.
2. Voor artikelen met de verkeerde maat (kledingartikelen), - neem gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail en voeg een ontvangstbewijs toe, en voeg een foto toe om te bewijzen dat het artikel de verkeerde maat heeft. In sommige gevallen sturen we onmiddellijk een vervangend artikel. zonder oude items terug te sturen.
3. Neem voor verloren goederen contact met ons op via telefoon of e-mail en geef het ontvangstbewijs + trackingnummer op. Wij sturen de vervangende goederen onmiddellijk.
Contacteer ons alsjeblieft.

Keer terug

Om de goederen te retourneren, moet u de bestelling retourneren na het verkrijgen van onze toestemming.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als het artikel dat u heeft ontvangen. Het artikel moet ook de originele verpakking gebruiken.

Geschenk - Als het artikel na aankoop is gemarkeerd als een geschenk of rechtstreeks naar u of anderen wordt verzonden, ontvangt u een geschenkbon ter waarde van uw retourzending. Na ontvangst van het geretourneerde artikel wordt de cadeaubon per e-mail naar u verzonden.
Andere niet-retourneerbare artikelen:
*cadeaukaart
* Downloadbare softwareproducten
* Seizoensartikelen, zoals Pasen, Halloween, Kerstmis, etc., tenzij we de levering vertragen.
* Sommige producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Opgelet, maak gebruik van een traceerbare verzendservice of koop een verzendverzekering. Op deze manier kunnen we uw retourzending op elk moment volgen.

Achterstallige of ontbrekende restitutie

- Het terugbetalingsproces duurt 3-7 werkdagen
-De terugbetaling wordt rechtstreeks verleend via dezelfde aankoopmethode die u in onze winkel hebt gebruikt (PayPal, creditcard / betaalpas, Amazon Payments of Apple Pay)

Als u geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat de terugbetaling officieel wordt uitgevoerd.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Het posten van restituties neemt meestal enige verwerkingstijd in beslag.
Als u al deze acties heeft voltooid maar nog steeds geen teruggave heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Als u nog andere vragen heeft, neem dan hier contact op met onze ondersteuning.