Katten, Kattenbakken

Ervoor zorgen dat uw kat een plek heeft om zaken te doen, is essentieel, vooral als de kat niet gemakkelijk naar buiten kan. Kattenbakken bieden de ideale oplossing. Ze geven de kat een plek om hun afval te begraven en helpen geurtjes op te nemen.

Er is een groot aanbod aan verschillende kattenbakken om online uit te kiezen. U kunt kiezen voor de basis kattenbakken voor katten of voor iets handigs, zoals een zelfreinigende bak. Ook de accessoires voor kattenplasbakken, zoals de kattenbakvulling zelf en antispoormatten, vind je online.

De beste kattenbakken zijn zo diep dat de kat niet teveel kattenbakvulling uit de bak kan gooien. Sommige hebben een rand rond de rand om ervoor te zorgen dat het nest niet overal naartoe gaat. We raden u ook aan om een ​​anti-speurmat te kopen.

Deze worden naast de kattenbak geplaatst en zijn ontworpen om de kleine stukjes kattenbakvulling van de pootjes van de kat op te vangen wanneer ze eruit klimt.

Afgezien daarvan, als u geen automatische doos kiest, heeft u alleen een primeur nodig. Vaste deeltjes moeten aan het einde van elke dag worden verwijderd om het strooisel fris en hygiënischer te houden. Dit werkt het beste voor kattenbakken.

Wat het nest zelf betreft, heb je verschillende keuzes. Een kattenbakvulling op siliconenbasis is ideaal om de geur van urine en ontlasting op te nemen. Als het gaat om hoeveel dozen u moet krijgen, hangt dat af van het aantal katten dat er in huis is. Werk aan minstens één box per kat. Op die manier zal uw kat genieten van zijn kattenbak en zal hij zich niet benauwd voelen.

Bent u van plan om met uw kat te reizen? Dan wil je een aantal geweldige reistassen en dragers voor katten zien die we beschikbaar hebben.