FAQ


Verzendt u internationaal?
We hebben magazijnen en fabrieken in Azië, Amerika en Europa. Wij bieden internationale verzending naar de meeste landen / regio's.

Transportkosten?
Alle bestellingen zijn gratis verzending.

wat is de verzenddatum?
Alle bestellingen worden binnen 48 uur vanaf de aankoopdatum verzonden en worden verzonden via versnelde verzending De levertijd is 7-15 werkdagen.
Tijdens feestdagen van het jaar kan de levertijd echter worden vertraagd, omdat bestellingen met veel vraag binnen 48 uur kunnen worden verzonden.
Als je bestelling niet binnen de geschatte levertijd aankomt, neem dan hier contact op met ons ondersteuningsteam

Hoe bestellingen volgen?
Ze worden allemaal verzonden via ons aangewezen vrachtbedrijf en kunnen worden gevolgd op de officiële website van het vrachtbedrijf.
U kunt de status van uw bestelling in realtime volgen door bestelinformatie in te voeren op de pagina "Bestelling volgen".
Het koeriersnummer en de trackinggegevens worden automatisch verzonden naar het e-mailadres dat voor de bestelling is gereserveerd. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u ook een bevestigingsbrief per e-mail met uw aflevergegevens en trackingnummer.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Neem hier binnen 48 uur na het aankoopbewijs contact met ons op om uw bestelling te annuleren en wij storten het volledige bedrag terug.

Beveiligingsgarantie?
We voldoen aan de hoogste industrienormen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.
Uw informatie en persoonlijke gegevens worden tijdens de verzending versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer Technology), een protocol dat op internet veel wordt gebruikt om betalingen te verwerken.
Uw gegevens worden alleen gebruikt om de gevraagde transactie te voltooien en worden later niet opgeslagen.

betalingswijze?
We accepteren alle gangbare creditcards / betaalpassen. U kunt ook betalen met uw PayPal-account, Amazon Payments-account of Apple Pay-account.