hondenreisrugzak zadeltas

hondenreisrugzak zadeltas

€53.90 €66.40
rugzakdrager voor huisdieren

rugzakdrager voor huisdieren

€68.10 €84.90
reddingsvest met hondenthema

reddingsvest met hondenthema

€47.20 €57.70
borstvest voor hondentuig

borstvest voor hondentuig

€20.50 €23.00

Honden, Hondentuig

Als uw hond te veel aan de riem trekt, heeft u misschien gezien dat hij op het punt staat zichzelf te wurgen met een standaard halsband. Standaard halsbanden en lijnen zijn geschikt voor gehoorzame honden, maar als u een hebzuchtig huisdier heeft, kunnen ze gewond raken.

Winkelen in een winkel voor hondenuitrustingen kan uw antwoord zijn. Bind de veiligheidsgordel om de borst van de hond en maak deze vast aan de riem achter het schouderblad van de hond. Wanneer de hond de riem strak trekt, helpt dit om de druk op de hond te herverdelen en te voorkomen dat hij verstikt raakt.

Als u naar een online hondenwinkel gaat, zult u merken dat er veel opties zijn om uit te kiezen, en wanneer uw hond aan de lijn wordt gesleept, zijn niet alle modellen geschikt.

U kunt uw auto bijvoorbeeld ook uitrusten met een hondengordel zodat de veiligheid van uw hond in de auto hetzelfde is als die van u. Als u op de rem trapt, kunnen deze veiligheidsgordels voorkomen dat de hond van de stoel valt. Als je een hond hebt die zichzelf graag haat in de auto, kan hij of zij ook nuttig zijn.

Er zijn echter meer mogelijkheden. Een gemotoriseerde veiligheidsgordel is bijvoorbeeld iets dat aan de onderrug van een hond wordt vastgemaakt. Dit is handig voor grote honden met beperkte mobiliteit. Met behulp van een veiligheidsgordel kan de achterkant gemakkelijk en veilig worden opgetild.