krabpaal condo meubels
krabpaal condo meubels
krabpaal condo meubels

krabpaal condo meubels

(0 Reviews)
  • €167.40

  • €209.80

krabpaal condo meubels

kat krabben post doet er toe doen! katten zijn dol op krassen.met deze kattenboom krabbende post, zal het uw kat een ontspannende plek bieden om te verblijven, hetzij in het appartement of in de tunnel.uw huisdier kan bij het meubilair blijven.prachtig ontworpen met leuke activiteiten voor uw kat om te krabben, klimmen, springen, spelen en zelfs slapen of loungen.
🔹72 inch hoge beige kattenboom
🔹has 3 zitstokken, 2 condos en meerdere krassende berichten
🔹covered in zachte faux bont
🔹posts gedekt door natuurlijke sisal touw
🔹board materiaalis gecomprimeerd hout
🔹gemakkelijk om te assembleren
🔹has een bungelend speelgoed
🔹duurde materialen duren jarenlangeigenschappen:
materiaal: compressed wood, faux bont, sisal touw
maat: 182.88 cm |72 inch en pakket inclusief:
1 x cat tree
1 x hardware set
1 x instructie

Welkom bij onze ModeHuisdier online winkel. We zullen u kwaliteitsgoederen en -diensten leveren.

Levering

Bij ModeHuisdier hoeft u zich geen zorgen te maken, wij bieden de beste bezorgservice.

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen, ja, alle bestellingen zijn gratis verzending.

Verwerkingstijd bestelling: Meestal is de verwerkingstijd voor de meeste bestellingen 1 tot 2 werkdagen. De verwerkingstijd omvat meestal de selectie van producten uit de bestelling, kwaliteitscontrole en productverpakking, enz.

Levertijd van bestelling: Vanaf de datum van verzending duurt het voor de meeste bestellingen 5-10 werkdagen.

De verzendmethoden voor de meeste bestellingen zijn: DHL, UPS, FedEx, EMS, post, etc. Meestal zullen we de beste transportmethode kiezen op basis van uw werkelijke situatie.

Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie. De inhoud van de e-mail bevat bestelgegevens, volginformatie voor bestellingen en de naam van de vervoerder en het online volgadres. U kunt uw bestelling volgen op basis van de inhoud van de e-mail of het ledencentrum.

Let op: De totale levertijd van de bestelling = verwerkingstijd + levertijd = 6-12 werkdagen. (Het begint vanaf het moment dat we de betaling voor uw bestelling hebben ontvangen.)

Retourneren en ruilen

We bieden gratis retour- en omruilservices.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, vindt u uw bestelling niet leuk. U kunt het recht op retourneren en ruilen uitoefenen.Wij bieden 30 dagen gratis retourneren en ruilen voor alle bestellingen.

Hoe kan ik goederen retourneren en ruilen?

Er zijn twee manieren:

1. U kunt retour- en ruildiensten aanvragen op de pagina "Mijn account" - "Mijn bestellingen" via het ledengedeelte.

2. U kunt contact opnemen met onze after-sales service, onze after-sales service begeleidt u naar de juiste en gemakkelijke retour- en omruilservice.

Met betrekking tot terugbetalingen: we zullen uw terugbetaling verwerken na ontvangst van uw retourzending en alle terugbetalingen zullen zo snel mogelijk worden verwerkt. Nadat we de terugbetaling hebben verzonden, ontvang je deze binnen 1-2 werkdagen. De terugbetalingsmethode is de oorspronkelijke betalingsmethode van uw bestelling.