hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers
hamsterhuis met meerdere kamers

hamsterhuis met meerdere kamers

(0 Reviews)
  • €74.30

  • €92.50

hamsterhuis met meerdere kamers

multi-kamer hamster houeeexclusive product! niet verkocht in winkels!

functies

  • grote houten hamster home - grote versie ontwikkeld, vooral voor syrische hamsters. de deuren, die ongeveer 2,7 inch (ca. 7 cm) in diameter, het is groot genoeg voor een syrische hamster om comfortabel door te gaan. meting: 16.9x11.2x4.3inch (ca. 42.9x28.4x10.9cm). herinnering: vóór aankoop zorg ervoor dat uw kooi of tanks voldoende ruimte hebben om het neer te zetten, omdat het veel groter is dan andere mazes.
  • multi-chamber hamster maze - wordt geleverd met 2 ingangen en 6 kamers, alle kamers en dakplatform gemakkelijk te bereiken, zoals een ondergronds tunnel- en doolhofsysteem door verbonden opening, zeer nabootst hamsters wild burrow om hun instinct te stimuleren hide & explore
  • multifunctionele activiteit kamer - ontworpen 3 grote kamers & 3 kleine kamers, kan afzonderlijk worden gebruikt door de wensen van hammy, zoals slapen, verstoppen, voedsel, dutten, graven beddengoed of ontsnapping opslaan route, net als in het wild. hamster stimuleren om actief te blijven en hun tijdverdrijf in de nacht te verrijken. ook zorgen voor een donkere omgeving in de dag voor hamsters om een premium slaap te maken
  • verwijderbaar deksel - het verwijderbare dak van het huis laat je gemakkelijk te vinden waar je harige vrienden slapen zonder je hamster te storen of de berging te controleren om te zien is voorzien van bederfelijke voedingsmiddelen en verwijder ze als dat nodig is
  • hoogwaardig en goed gemaakt vakmanschap - gemaakt van europees geïmporteerd berkenmultiplex, gebouwd door de tong- en groefmethode zonder spijkers en worden elke hoek naar toe geschuurd glad. veilig en aangenaam leven om hun welzijn

-pakket te behouden:
1 * multi-chamber hamster huis

* dit is alleen beschikbaar voor bezorging vs en geleverd bij u in 2 tot 4 werkdagen *

Welkom bij onze ModeHuisdier online winkel. We zullen u kwaliteitsgoederen en -diensten leveren.

Levering

Bij ModeHuisdier hoeft u zich geen zorgen te maken, wij bieden de beste bezorgservice.

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen, ja, alle bestellingen zijn gratis verzending.

Verwerkingstijd bestelling: Meestal is de verwerkingstijd voor de meeste bestellingen 1 tot 2 werkdagen. De verwerkingstijd omvat meestal de selectie van producten uit de bestelling, kwaliteitscontrole en productverpakking, enz.

Levertijd van bestelling: Vanaf de datum van verzending duurt het voor de meeste bestellingen 5-10 werkdagen.

De verzendmethoden voor de meeste bestellingen zijn: DHL, UPS, FedEx, EMS, post, etc. Meestal zullen we de beste transportmethode kiezen op basis van uw werkelijke situatie.

Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie. De inhoud van de e-mail bevat bestelgegevens, volginformatie voor bestellingen en de naam van de vervoerder en het online volgadres. U kunt uw bestelling volgen op basis van de inhoud van de e-mail of het ledencentrum.

Let op: De totale levertijd van de bestelling = verwerkingstijd + levertijd = 6-12 werkdagen. (Het begint vanaf het moment dat we de betaling voor uw bestelling hebben ontvangen.)

Retourneren en ruilen

We bieden gratis retour- en omruilservices.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw bestelling, vindt u uw bestelling niet leuk. U kunt het recht op retourneren en ruilen uitoefenen.Wij bieden 30 dagen gratis retourneren en ruilen voor alle bestellingen.

Hoe kan ik goederen retourneren en ruilen?

Er zijn twee manieren:

1. U kunt retour- en ruildiensten aanvragen op de pagina "Mijn account" - "Mijn bestellingen" via het ledengedeelte.

2. U kunt contact opnemen met onze after-sales service, onze after-sales service begeleidt u naar de juiste en gemakkelijke retour- en omruilservice.

Met betrekking tot terugbetalingen: we zullen uw terugbetaling verwerken na ontvangst van uw retourzending en alle terugbetalingen zullen zo snel mogelijk worden verwerkt. Nadat we de terugbetaling hebben verzonden, ontvang je deze binnen 1-2 werkdagen. De terugbetalingsmethode is de oorspronkelijke betalingsmethode van uw bestelling.

U Houdt Ook Misschien Van